Om Oss

Hästen Fanz

Om Oss

Man är inte ett Hästen Fanz genom att bara vara, utan vad som symboliserar och genomsyrar ett Hästen Fanz är:

 

*Trygghet

*Ansvar

*Öppenhet

*Respekt

*Kamp…i med som i motgång

 

 

Alla dessa fem punkter representerar vår syn på ett aktivt och sunt “Fanzskap” med fokus att skapa en sund och kärleksfull Fanz- & läktarkultur som inkluderar ung som gammal tillsammans sida vid sida.

 

Vårt ledord i Hästen Fanz är:

“Vi älskar bara, inte hatar….vi är HÄSTEN FANZ”.

 

Med dessa ord som en utsträckt hand vill vi öppna dörrar och aktivt motverka den “fientlighet” som kan finnas mellan Fanz/supportrar.

 

I Hästen Fanz är vi alla lika inför varandra gammal som ung och oavsett religiös tro, sexuell läggning, etnisk bakgrund- och tillhörighet, livssituation, handikapp- och rörelsehinder etc.

 

Vi i Hästen Fanz är mycket måna om den familjära känslan inom klackar som vi i Hästen Fanz har hos oss. Vi är unika i det slaget och vi verkar aktivt fortlöpande för att vidhålla, bevara och utveckla den i stark positiv anda.

 

Vi vill ha barn och unga hos oss på vår hemmasektion, med oss på bussresor och på bortasektioner för att låta dem uppleva sporten och hockeyn när den är som allra mest levandes, andandes & spännande….nämligen när den insupes live och ståendes i en unison klack fylld av kärlek till sitt lag i med som i motgång samt som är ödmjuk och visar respekt inför sin motståndare.

 

 

VI ÄR HÄSTEN FANZ